Protest la Cotroceni: "Să iasă afară trădătorul! Nu mai vrem un aşa preşedinte!"

În timp ce în Parlament se duce bătălia pe modificarea Codurilor Penale, la Cotroceni a avut loc un nou protest, unul de mică amploare, manifestanţii cerând demisia preşedintelui Iohannis, pe care l-au acuzat că nu respectă Constituţia, că are şase case şi că-i numeşte pe alţii "penali".
(Arhivă) Protest la Cotroceni
(Arhivă) Protest la Cotroceni (Epoch Times)

În jur de 300 de persoane au protestat, duminică seara, în faţa Palatului Cotroceni, pentru a cere demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Motivul invocat de manifestanţi este că şeful statului nu a revocat-o pe şefa DNA aşa cum îi cere una dintre cele mai controversate decizii ale CCR.

Potrivit Mediafax, protestatarii au venit cu pancarte pe care scrie „Iohannis, tu nici nu ştii că eşti pus de SRI” şi i-au cerut lui Iohannis să respecte Constituţia şi decizia Curţii Constituţionale.

„Să iasă afară trădătorul ca să discute cu noi. Nu aşa trebuie să fie un preşedinte de ţară, a adus numai probleme. Nu mai vrem un aşa preşedinte care nu vrea să aplice legea şi să respecte Constituţia. Şi dacă el ca preşedinte nu face asta, de ce noi ca şi cetăţeni să facem?”, a spus un protestatar.

„Ne deranjează că minte. Dânsul spune că nu vrea penali, însă el a avut vreo şase case. A minţit şi singur a făcut şmecherii. (...) El ce crede că suntem copii educaţi de el la şcoală? Noi suntem un popor, iar poporul trebuie respectat”, a spus un alt manifestant

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne