Protest inedit pe DN1: Mesaje uriaşe pentru şoferi! Reacţiile oamenilor - o veste proastă pentru PSD

Protest pe DN1
Protest pe DN1 (Cristian Mihai Dide)

Şoferii care s-au deplasat duminică spre munte, pe DN1, precum şi cei ce se întorceau spre Ploieşti, Capitală etc. au avut surpriza să vadă două bannere uriaşe cu îndemnurile: "Trezeşte-te şi ieşi în stradă, dictatura a fost instaurată întotdeauna prin lege", şi respectiv "Semnează Iniţiativă Fără Penali. Protest 10 August în Victoriei, _UIE PSD & ALDE."

Protest intedit pe DN1
Protest intedit pe DN1 (Cristian Mihai Dide)

Cele două bannere uriaşe au fost fixate de un grup de protestatari din Piaţa Victoriei iniţial pe pasarela de la Nistoreşti şi, ulterior, la Câmpina şi au fost afişate aproape 3 ore. Reacţiile şoferilor au fost foarte entuziaste, a declarat pentru Epoch Times organizatorul evenimentului, Cristian Mihai Dide.

"Mi s-au părut foarte implicaţi...adică nu am avut niciodată reacţii ca acum. Erau maşini unde pasagerii ieşeau jumătate pe geam să ne facă cu mâna!", a susţinut Dide.

"A fost o acţiune de informare publică cu privire la două evenimente majore ce urmează să aibă loc: Iniţiativa Fără Penali, care a reuşit să strângă 500.000 de semnături dar trebuie să depăşească şi pragul de 20.000 pentru 21 de judeţe, Prahova fiind unul dintre ele.

Iar cel de-al doilea eveniment este protestul din 10 august unde foarte mulţi români din diaspora şi-au anunţat prezenţa. Şi trebuie să se facă simţită prezenţa masivă a românilor din ţară!", a explicat Dide şi motivul pentru care el şi colegii săi de proteste au recurs la această formă de conştientizare.

La faţa locului au venit şi oamenii legii, poliţişti şi jandarmi, care au făcut legitimări. Nu s-a lăsat cu amenzi, aşa cum se întâmplă aproape invariabil în Bucureşti la evenimente similare, ci cu avertisment pentru adunare publică nedeclarată.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne