Program scurt la Camera Deputaţilor. Aleşii pleacă în căutare de minuni

Deputaţii primesc liber de la muncă în această săptămână, pentru a se putea duce la moaştele cuvioasei Parascheva.
Parlamentul Romaniei, vot in plenul reunit al Camerelor, deputati si senatori.
Parlamentul Romaniei, vot in plenul reunit al Camerelor, deputati si senatori. (Epoch Times România)

Săptămâna de lucru la Camera Deputaţilor a fost scurtată, pentru ca aleşii ţării să poată merge la sărbătoarea cuvioasei Parascheva din Iaşi, relatează Hotnews.

Potrivit sursei citate, secretarul Camerei Deputaţilor, Niculae Mircovici, a anunţat că miercuri, 14 octombrie, vor avea loc doar comisiile parlamentare care au fost deja înscrise în ordinea de zi iar deputaţii vor veni la muncă doar în măsura în care se poate.

Mircovici a declarat că au existat mai multe solicitări din partea deputaţilor pentru a merge la sărbătoarea Sf Parascheva din Iaşi, inclusiv şase cereri pentru aprobarea a două zile de concediu cu plată, pentru zilele de 12, respectiv 13 octombrie, cereri legate, cel mai probabil, tot de evenimentul de la Iaşi.

Pentru ziua de miercuri sunt înscrise în ordinea de zi patru şedinţe ale comisiilor parlamentare din Camera Deputaţilor, în vreme ce activitatea a 12 comisii se va desfăşura marţi, în aceeaşi zi cu votul final.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne