"Prizonieri într-o ţară lovită de ciuma roşie! Opoziţia ce face?" - Tomac, indignat

România este o ţară care stă pe un munte de sare, dar importă acest produs, prin firme fantomă, din Ucraina, o ţară care are la dispoziţie zeci de miliarde de euro de la UE, dar care caută finanţare pentru autostrăzi în Oman şi Qatar, subliniază Eugen Tomac paradoxurile româneşti.
Eugen Tomac
Eugen Tomac (Epoch Times România)

Liderul PMP, Eugen Tomac, critică, indirect, Opoziţia, trecând în revistă "paradoxurile" României, ţara unde se scumpeşte pâinea deşi a avut cea mai mare producţie de grâu din Europa. "Noi, opoziţia, ce facem?", întreabă Tomac, după ce scoate în evidenţă că românii sunt "prizonieri într-o ţară aruncată într-o mare aventură, din care nu va scăpa cu faţa curată decât un singur om: Liviu Dragnea".

Postarea vine la circa o săptămână după ce liderul PMP a anunţat că formaţiunea sa a elaborat o moţiune de cenzură şi va cere sprijinul PNL şi USR pentru depunerea acesteia pentru ca România să aibă un nou guvern înainte de preluarea preşedinţiei Consiliului UE.

Redăm postarea preşedintelui PMP:

Prizonieri într-o ţară lovită de ciuma roşie!

Guvernatorul BNR anunţa săptămâna aceasta că pâinea se va scumpi deşi am avut cea mai mare producţie de grâu din Europa.

Un paradox românesc al timpurilor noastre, într-o ţară stăpânită de un om viclean şi disperat. Sub această guvernare toxică, s-au dat peste cap toate principiile economiei de piaţă.

O ţară care are creştere economică record în UE, dar unde sărăcia se adânceşte.

O ţară unde salariile la stat cresc ameţitor, dar unde se dublează numărul copiilor analfabeţi.

O ţară unde se măreşte, pe zi ce trece, numărul maşinilor de lux, dar unde se înregistrează cel mai mare număr de toalete în fundul curţii.

O ţară unde şeful Camerei Deputaţilor îşi face palat la malul mării, cu lift şi majordom, dar unde oamenii mor cu zile în spitale.

O ţară care are la dispoziţie zeci de miliarde de euro de la UE, dar care caută finanţare pentru autostrăzi în Oman şi Qatar.

O ţară care stă pe un munte de sare, dar importă acest produs, prin firme fantomă, din Ucraina. Săraca ţară bogată!

Din păcate, în continuare, suntem prizonieri într-o ţară aruncată într-o mare aventură, din care nu va scăpa cu faţa curată decât un singur om: Liviu Dragnea. Iar noi, opoziţia, ce facem?" scrie, pe Facebook, Eugen Tomac.

Reamintim în context, referitor la moţiunea de cenzură că, de partea sa, Ludovic Orban, preşedintele PNL a susţinut că opoziţia va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, fără să dea însă un orizont de timp. Orban a precizat, în poziţiile sale publice că trebuie aşteptat momentul potrivit pentru acest demers şi a precizat că are zilnic discuţii cu parlamentari din majoritatea guvernamentală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne