Prinţişorul George, în pijama, rămâne treaz pentru a-l saluta pe Obama (video)


Deja în pijama, micul prinţ George a vrut să-l primească, la Kensington Palace, pe preşedintelui SUA Barack Obama şi pe first lady Michelle
Deja în pijama, micul prinţ George a vrut să-l primească, la Kensington Palace, pe preşedintelui SUA Barack Obama şi pe first lady Michelle (Facebook British Monarchy)

Obama a sosit joi, 24 aprilie, în Londra pentru a spune britanicilor că probleme precum terorismul, imigraţia şi încetinirile economice ar putea fi gestionate cu mai mult succes cu Marea Britanie în UE.

În timpul vizitei, Obama s-a întâlni cu Regina Elisabeta, care a sărbătorit joi aniversarea vârstei de 90 de ani. În plus, preşedintele american a participat la discuţii cu premierul David Cameron şi, printre altele, la cina oferită de Ducii de Cambridge şi Prinţul Harry unde, încă o dată, micul prinţ George acaparează scena.

Prinţişorul George era pregătit să meargă la culcare, îmbrăcat deja pentru noapte: un halat în culoare pastel purtate peste pijama. Cu toate acestea, a rămas treaz şi înainte să meargă la culcare, a vrut să-l primească la Kensington Palace pe preşedintele SUA Barack Obama şi pe Prima Doamnă Michelle, tocmai sosiţi la palat pentru cina oferită de Ducii de Cambridge şi Prinţul Harry.

Imaginile, care au stârnit multă simpatie pe reţelele sociale, au fost postate pe pagina de Facebook British Monarchy (https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy/).