Principele Nicolae, pregătit să conteste decizia de excludere din Familia Regală

Prinţul Nicolae
Prinţul Nicolae (Eugen Horoiu / Epoch Times)

După ce nu a fost lăsat să îşi vadă bunicul, pe Regele Mihai, când acesta se afla pe patul de moarte, iar la înmormântare nu i s-a permis să călătorească cu trenul regal, Principele Nicolae a anunţat, prin intermediul avocatului său, că este gata să conteste decizia de excludere din succesiune şi vrea să fie reintegrat în Familia Regală a României, informează Digi24.

Radu Enache, avocatul prinţului Nicolae, a acordat un interviu publicaţiei Taifasuri, în care a vorbit despre hotărârea lui Nicolae de a-şi revendica titlurile de care a fost deposedat în august 2015.

"Principele Nicolae îşi doreşte să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declaraţia de acceptare de înlăturare de la succesiune. Nicolae e dispus să revendice ceea ce îi aparţine de fapt. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparţine de fapt", a declarat avocatul lui Nicolae.

Nicolae Medforth-Mills a fost exclus din linia de succesiune la Coroana României în urmă cu doi ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne