Primarul oraşului Comarnic, infectat cu coronavirus. Lansează un apel către concetăţenii săi

Sorin Popa, primarul oraşului Comarnic
Sorin Popa, primarul oraşului Comarnic (Facebook)

Primarul oraşului Comarnic, Sorin Popa, anunţă printr-o postare pe Facebook că a fost confirmat cu infecţie cu SARS-CoV-2 şi este internat în spital pentru tratament.

Cu această ocazie, primarul lansează un apel către concetăţenii săi să respecte măsurile de prevenţie, respectiv distanţarea socială, purtarea măştii şi regulile de igienă, pentru evitarea unor tragedii.

Redăm mesajul primarului Popa:

Dragii mei!

În calitate de primar al oraşului Comarnic, e datoria mea să anunţ că am fost confirmat cu infecţia cu virusul SARS-cov-2 şi în acest moment sunt internat în spital, unde mi se administrează deja tratament.

În toată această perioadă de pandemie, în care am fost implicat în toate activităţile Primăriei, m-am protejat şi am purtat mască, am respectat distanţarea socială şi regulile de igienă şi, cu toate astea, m-am infectat cu acest virus. Sunt om între oameni şi probabil că o secundă de neatenţie a fost suficientă! Vă spun sincer că nu cunosc cum m-am infectat.

Daţi-mi voie, însă, să fac un apel la voi toţi, să ne asigurăm împreună că respectăm distanţarea socială, purtarea măştii şi regulile de igienă, în toate locurile publice, fără nicio excepţie, în care ne aflăm, astfel că nimeni să nu treacă prin aceste momente dificile şi să evităm tragedii!

Pentru unii, mai bătrâni, mai vulnerabili, asta poate însemna moartea. Din acest motiv, cu gândul la părinţii noştri, la copiii noştri, vă rog să respectaţi regulile de igienă şi să purtaţi masca, atunci când situaţia o impune!

Starea mea evoluează favorabil şi mă pregătesc să revin cu forţe proaspete pentru a face ce ştiu eu mai bine, să muncesc alături de voi, să coordonez activitatea primăriei şi împreună să luăm cele mai bune decizii pentru comunitatea noastră!

Rămân alături de voi toţi, indiferent de simpatiile politice!

Să ne auzim sănătoşi! Doamne ajuta!

Al vostru, Sorin Popa

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne