Primarul oraşului Baia de Aramă anchetat de procurorii DNA (surse)

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Primarul oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţu este cercetat de procurorii DNA în cazul fraudelor de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Mehedinţi, relatează Hotnews.

Edilul este suspectat că ar fi beneficiat ilegal de subvenţii agricole de la APIA Mehedinţi, au declarat surse apropiate anchetei pentru Agerpres.

Conform unor sesizări, în baza cărora s-au făcut descinderile efectuate joi la sediul APIA Mehedinţi şi o exploataţie agricolă, membrii familiei acestuia au încasat nejustificat plăţi pentru deţinerea fictivă a 2.000 de animale.

Reamintim că joi dimineaţa, au avut loc mai multe percheziţii la sediul APIA Mehedinţi şi la domiciliile unor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene. Mai mulţi funcţionari care au avut responsabilitatea verificării documentelor şi a efectivelor de animale din baza cărora s-au încasat subvenţiile agricole în perioada 2012-2014 sunt suspectaţi de fapte de corupţie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne