Primăria Focşani a cumpărat stilouri de 70.000 de lei

Primăria Focşani a cumpărat stilouri de 70.000 de lei pentru personalităţile care vin la sărbătoarea de 24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Române.
Cristi Misăilă
Cristi Misăilă (Cristi Misăilă / Facebook)

Pentru a marca Ziua Unirii Principatelor Române de pe 24 ianuarie 2019, când se împlinesc 160 de ani de la Mica Unire, autorităţile de la Focşani s-au gândit să facă un efort financiar mai mare decât şi-au propus iniţial, relatează vrancea24.ro.

Astfel, a fost suplimentat bugetul pentru 24 ianuarie, de la 200.000 de lei la 250.000 de lei. O sumă de 70.000 de ei va fi folosită pentru achiziţionarea a 160 de stilouri personalizate.

"Este vorba de o serie limitată de 160 de stilouri, reprezentând 160 de ani care s-au scurs de la marele eveniment din 24 ianuarie 1859 şi am vrut prin această serie limitată şi ne-am gândit că aceste stilouri să fie un remember al stiloului cu care domnitorul Alexandru Ioan Cuza a semnat pactul de la Focşani. Fiind o serie limitată, fiind personalizate, studiind piaţa, am constatat că este un preţ, e adevărat, nu foarte mic, dar un preţ care să merite un asemenea eveniment. Dacă luam monede sau alte obiecte reprezentative, nu aveau şi utilitate. Având aceste stilouri, le vom oferi celor care vor fi stabiliţi în zilele următoare", le-a spus primarul Cristi Misăilă consilierilor Opoziţiei, care au cerut reducerea la jumătate a bugetului pentru această sărbătoare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne