Primăria Capitalei, acuzată de USR că minte pe Facebook

Primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, şi PSD ori ne cred pe toţi analfabeţi, ori s-au obişnuit ca nimeni să nu verifice "rectificările" lor făcute din condei fără nicio justificare, a acuzat Uniunea Salvat România.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Epoch Times România)

La o zi după ce Uniunea Salvaţi România a semnalat faptul că PSD-ALDE au tăiat banii de la înfiinţarea de noi subunităţi de pompieri, Primăria Municipiului Bucureşti reacţionează printr-o minciună, acuză partidul condus de Nicuşor Dan.

"Într-o postare pe Facebook, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) susţine că banii de la pompieri nu au fost tăiaţi ci doar redistribuiţi dar documentele puse la dispoziţie chiar de PMB contrazic acest lucru. Gabriela Firea şi PSD ori ne cred pe toţi analfabeţi, ori s-au obişnuit ca nimeni să nu verifice "rectificările" lor făcute din condei fără nicio justificare.

Îi asigurăm şi că ştim să citim un buget şi că suntem foarte atenţi şi vom semnala toate tentativele de sifonare a banilor publici pe care încearcă să le facă sistematic în ultimele 5 luni.

Puteţi citi aici hotărârea de consiliu în care apare doar tăierea fondurilor de la pompieri. (pagina 8 a documentului PDF). Ne cerem scuze că nu putem să vă oferim un format în care să puteţi căuta cu uşurinţă dar Primăria condusă de Gabriela Firea face tot ce îi stă în putinţă să îngreuneze accesul cetăţenilor la informaţii", a transmis Uniunea Salvaţi România.