Prima reacţie a lui Traian Băsescu de la războiului contra SRI declanşat de Elena Udrea

Traian Băsescu
Traian Băsescu (JOHN THYS / AFP / Getty Images)

Pe fondul imensului scandal declanşat de protejata sa Elena Udrea, fostul preşedinte Traian Băsescu a fost contactat de jurnaliştii de la Libertatea care i-au cerut o poziţie oficială în această chestiune.

Replica lui Traian Băşescu a venit via email, acesta exprimându-şi dorinţa de a sta departe de viaţa publică pentru moment:

"Aşa cum ştiţi, din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaraţii publice şi pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Îmi este tare bine în mijlocul familiei".

"Am văzut cum toţi marii bărbaţi politici ai ţării s-au ascuns pe sub mese. (...) Dacă lor, acestor mari bărbaţi ai României le este frică, sunteţi de acord că poate să îmi fie şi mie frică?", a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, Elena Udrea, presa speculând că ar fi o referire la Traian Băsescu.

Întrebată a doua zi la cine s-a referit, Elena Udrea a replicat: "La toţi bărbaţii care ştiu că am dreptate, oameni cu care am discutat lucrurile acestea în momentul în care le-am aflat, în ultimele două luni, mulţi dintre ei sunt oameni care au aceeaşi părere ca şi mine şi astăzi, de frică, se ascund."

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne