Preşedintele Comisiei Europene aruncă ideea izolării timp de un an a persoanelor în vârstă

Ursula von der Leyen
Ursula von der Leyen (Getty Images)

Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, a vehiculat în spaţiul public ideea că persoanele în vârstă ar putea să fie nevoite să stea în izolare până la finalul anului pentru a se proteja de virusul Wuhan, potrivit Guardian.

“În lipsa unui vaccin, va trebui să limităm pe cât posibil contactul cu persoanele în vârstă”, a declarat Ursula von der Leyen, pentru Bild.

“Ştiu că este dificil şi că izolarea este o povară, însă vorbim despre o problemă de viaţă şi de moarte, trebuie să rămânem disciplinaţi şi să avem răbdare”, a mai afirmat aceasta.

“Copiii şi tinerii se vor bucura de o libertate de mişcare mai timpurie faţă de persoanele mai în vârstă şi de cei cu probleme medicale”, a adăugat von der Leyen.

Ursula von der Leyen a mai menţionat că speră ca laboratoarele europene să dezvolte un vaccin spre sfârşitul anului.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe