Preşedintele CCR, în vizită în Rusia, în pofida recomandării MAE

Valer Dorneanu se află zilele acestea în Rusia, unde participă la Forumul Juridic Internaţional de la Sankt Petersburg. Deplasarea nu figurează pe site-ul CCR, dar a fost confirmată de însuşi şeful CCR.
Valer Dorneanu
Valer Dorneanu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a plecat în Rusia în ciuda faptului că MAE i-a recomandat să nu facă deplasarea, relatează Digi24.ro.

"Preşedintele Curţii Constituţionale a României recunoaşte existenţa unei recomandări formulate de Ministerul Afacerilor Externe, în care i s-a transmis să nu se deplaseze în Rusia. Şeful CCR susţine că poziţia MAE a venit după ce vizita fusese aranjată, iar biletele de avion cumpărate. Deplasarea lui Dorneanu la un eveniment organizat cu sprijinul Kremlinului are loc într-un moment delicat, deciziile CCR din perioada următoare fiind cruciale pentru stabilitatea politică şi a sistemului de justiţie", arată sursa citată.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne