Premierul Tudose, spirit eminescian. Ambulanţele, azi le vedem şi nu sunt

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Petreanu.ro)

Motiv de dispută între Raed Arafat şi Florian Bodog, achiziţia de ambulanţe i-a oferit premierului Tudose ocazia să-l parafrazeze pe Eminescu în cadrul unei şedinţe de Guvern.

"Cu ambulanţele... Înţeleg că erau pe când nu s-au zărit, azi le vedem şi nu sunt", i s-a adresat Mihai Tudose ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, pe care l-a întrebat despre programul de achiziţionare a unor ambulanţe, relatează Mediafax.

Ministrul Sănătăţii i-a precizat premierului că documentaţia a fost depusă deja la Secretariatul General al Guvernului, procedura fiind în curs de derulare.

"În ceea ce priveşte ambulanţele pentru SMURD şi pentru serviciile mobile de ambulanţe, noi am depus toată documentaţia la Secretariatul General al Guvernului. Împreună cu doamna ministru Dan am semnat protocolul. Am înaintat SGG inclusiv observaţiile făcute de comisia de specialitate care a analizat caietele de sarcini", a spus Bodog.

Reamintim că în urmă cu circa o lună şi jumătate, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat acuza că funcţionari din cadrul Ministerului Sănătăţii au "sabotat" continuu procesul de dotare a serviciilor de Ambulanţă şi SMURD, acuzaţii negate de Bodog.