Predoiu: Parafrazându-l pe Ponta - winter is here. Sper că Dragnea nu va închide cu totul România

Liderul PSD Liviu Dragnea, premierul în a cărui umbră stă Sorin Grindeanu, în loc să administreze eficient situaţiile de criză apărute din cauza vremii se ocupă de înfiinţarea de comisii parlamentare care să "investigheze" prognoze economice, a acuzat liberalul Cătălin Predoiu.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Epoch Times România)

Administraţia PSD a Bucureştiului vorbeşte mult şi face puţin. Capitala este blocată, iar primarul general, Gabriela Firea, cât şi primarii PSD din sectoare ţin doar şedinţe televizate de organizare în loc să pună la treabă firmele care se ocupă cu deszăpezirea arterelor principale, cât şi a străzilor secundare, a declarat miercuri, în cadrul unui comunicat de presă, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

"Solicit Gabrielei Firea, dar şi celorlalţi primari PSD din cele şase sectoare ale Capitalei, să lase jocul public de imagine şi să ia măsuri imediate de fluidizare a traficului prin mobilizarea firmelor de deszăpezire care au obţinut bani frumoşi de la Primărie pentru a menţine, în caz de necesitate, funcţionalitatea Bucureştiului", a precizat Predoiu.

Potrivit liberalului, jocul de imagine al Gabrielei Firea este copiat întocmai şi de Liviu Dragnea, premierul în a cărui umbră stă Sorin Grindeanu, care, în loc să administreze eficient situaţiile de criză apărute din cauza vremii se ocupă de înfiinţarea de comisii parlamentare care să "investigheze" prognoze economice.

"Îi reamintesc domnului Dragnea că, în 2013, Departamentul pentru Protecţie de Infrastructură şi Investiţii al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a emis un normativ, un plan naţional care reglementează modul de organizare a intervenţiilor pentru combaterea poleiului şi a înzăpezirii drumurilor publice, precum şi modul de conducere şi coordonare a acestei activităţi în vederea asigurării viabilităţii drumurilor pe timp de iarnă. Ordinul a fost actualizat în octombrie 2016. Poate domnul Dragnea nu ştie, poate nici domnul Grindeanu...", a punctat Predoiu.

Prim-vicepreşedinte PNL se întreabă de ce nu înfiinţează Dragnea, mai nou pasionat de comisii de anchetă, una care să cerceteze modul în care se cheltuie banii primiţi de firmele de deszăpezire din Bucureşti şi aplicarea normativului din 2013, actualizat în 2016, pentru a debloca drumurile publice.

"Sper că domnul Dragnea nu va închide cu totul România pentru că este iarnă, preluând modelul Gabrielei Firea. Parafrazându-l pe domnul Ponta, winter is here...", a adăugat Predoiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne