Predoiu îl ironizează pe Dragnea: „Pozează în fanatic religios, dar este şi un vânător sângeros!”

Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Prim vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu l-a acuzat, sâmbătă, pe Liviu Dragnea că, în timp ce pozează în fanatic religios este şi un „vânător sângeros”.

„Dl. Dragnea pozează în fanatic religios, dar este şi un vânător sângeros, după cum spun unii apropiaţi. Dacă tot vă arătaţi la faţă pios, dle. Dragnea, mai gândiţi-vă şi la bietele vieţuitoare sălbatice care ne împodobesc pădurile şi mai puneţi ceva stavilă instinctelor. Oricum, nu-i îndeajuns să vânaţi ca să vă comparaţi cu dl. Nastase. Ce-aţi reuşit dumneavoastră cu Teldrum e nimic pe lângă ... . În plus, dl. Năstase mai deschide o carte, mai vorbeşte o limbă străină. Zic ...”, a scris Predoiu pe Facebook.

Ironiile lansate de fostul "premier din umbră" al PNL vin în contextul în care vineri, întrebat care este poziţia sa faţă de căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, Dragnea s-a autocaracterizat drept „un fanatic religios”, trimitere la o serie de declaraţii recente ale şefului statului pe tema căsătoriilor gay. Reamintim că, întrebat de presă cum comentează propunerea Coaliţiei pentru Familie de revizuire a Constituţiei în sensul definirii clare a căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie, Iohannis a declarat că „este greşit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios şi a solicitărilor ultimative”.

„Eu sunt un om tradiţionalist. Dacă pentru asta pot fi considerat fanatic religios, sunt un fanatic religios. Sunt creştin-ortodox şi eu văd familia formată dintr-un bărbat şi o femeie şi, când vrea Dumnezeu, şi cu copii. (...) Pe de altă parte, o iniţiativă, un demers susţinut de milioane de români nu poate fi tratat cu o asemenea batjocoră, indiferent ce poziţie ai în statul român”, a declarat Dragnea, cu trimitere la declaraţiile lui Iohannis.