Predoiu, către Ponta: Mizerabil e să furi intelectual, să te împăunezi cu munca altuia, să iţi minţi propriul popor

Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Epoch Times România)

Replicile dure dintre actualul premier şi potenţialul viitor premier escaladează. La scurt timp după ce Călin Popescu Tăriceanu i-a trimis o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis prin care îi solicita demiterea şefelor DNA şi ÎCCJ s-a declanşat scandalul, în care s-au aventurat şi premierul Victor Ponta şi prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu.

"Fără să mă numească, dar trimiţând indubitabil la persoana mea, Ponta mă face "mizerabil" pentru că l-am atacat pe Tăriceanu care "m-a făcut ministru". Eu îi spun direct lui Ponta: mizerabil e să furi intelectual, să te împăunezi cu munca altuia, să iţi minţi propriul popor.

Fireşte că nu poţi înţelege, Ponta, cum poţi să iţi critici direct un fost coleg, pentru că tu nu ai valori, opinii şi principii! Când e să ai opinii şi să votezi ca deputat, te dai premier. Când e să ai opinii şi să decizi ca premier, te dai deputat! Eu îl critic pe Tăriceanu pentru că nu face bine ce face şi este şi aceasta o formă de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodată deschis pe Năstase, în schimb l-ai bârfit pe la toate colţurile şi l-ai săpat până la capăt, Ponta!

Spre deosebire de tine, Ponta, şarpele e o vieţuitoare cu demnitate: are totuşi o coloană vertebrală, chiar dacă foarte flexibilă! Cât despre "facerea miniştrilor", sunt convins, Ponta, că Tăriceanu nu m-ar fi propus ministru, dacă aş fi fost un plagiator. Nu te amesteca în chestiunea asta, Ponta, şi nu-ţi face griji, Tăriceanu pe care l-am atacat ieri măcar a avut o meserie şi o afacere, lucruri care-ţi vor fi întotdeauna peste mână!", a scris, pe contul său de Facebook, Cătălin Predoiu.

Reacţia liderului PNL vine la scurt timp după ce premierul Ponta a făcut comentarii pe marginea scandalului declanşat de scrisoarea lui Tăriceanu.

"E un gest politic, pentru că ştiţi şi dumneavoastră că preşedintele chiar dacă ar vrea nu poate schimba magistraţi din funcţie. E o bătălie pe care liberalii reprezentaţi de domnul Tăriceanu o poartă în mod elegant şi pentru care primesc înjurături şi tot felul de expresii de uşa cortului de la pedelişti, în special de la pedeliştii pe care Tăriceanu i-a numit miniştri.

Mă gândeam că nu mă mai uimeşte nimic în politică, dar să văd un individ pe care l-a pus Tăriceanu ministru înjurându-l mai ceva ca la stadion, e încă o surpriză. Nu mă aşteptam ca mizeria să fie atât de mare, dar se întâmplă. E o bătălie, repet, între liberali şi pedelişti", a declarat premierul Victor Ponta.

Recomandăm şi Tăriceanu, pus de la punct cu eleganţă de Danileţ după ce a cerut demiterea şefelor DNA şi ÎCCJ

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.