Preda: Sunt în plenul PE de la Strasbourg. Guvernul Dăncilă a chiulit la întreaga reuniune! Ieri la fel

Cristian Preda
Cristian Preda (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Europarlamentarul Cristian Preda a afirmat marţi, pe pagina sa de Facebook, că Guvernul Dăncilă "a chiulit" de la dezbaterea care a avut loc în Parlamentul European.

"Sunt în plenul Parlamentului European de la Strasbourg. Preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene străluceşte prin absenţă. Deşi are obligaţia de a avea pe cineva în sală la fiecare dezbatere, pentru a prezenta punctul de vedere al Consiliului, Guvernul Dăncilă a chiulit la întreaga reuniune. Ieri seară - la fel. Veorica a obosit...", a scris Cristian Preda.

Fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, s-a arătat bucuros de veste: "Doamne ajută! Mai bine ne facem de râs prin absenţă decât altfel..."

"Reprezentantul Comisiei Europene - care e chiar un comisar - asistă şi la vot, deşi nu poate influenţa ceva. E o formă de respect faţă de Parlamentul European", a fost replica lui Cristian Preda.

Deputatul european a sublinit că era "o datorie" a Guvernului să fie prezent în PE, "iar de vorbit trebuie s-o facă în numele tuturor Guvernelor, nu în numele lui Vâlcov."