Preda: PSD se întoarce la moravurile comuniste. Candidatul unic Dragnea vrea să fie ales de 500.000 de membri

Cristian Preda a ironizat candidatura lui Liviu Dragnea la şefia PSD.
Cristian Preda
Cristian Preda (Epoch Times România)

Europarlamentarul Cristian Preda susţine că PSD se întoarce la moravurile comuniste în contextul în care un fabulos număr de 533.000 de social-democraţi sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a-l vota pe unicul candidat al partidului, Liviu Dragnea, în funcţia de preşedinte al formaţiunii.

"Pe 21 aprilie 2005, Mircea Geoană devenea şeful PSD, obţinând 964 de voturi, în vreme ce fostul preşedinte Ion Iliescu strângea doar 530. Pe 21 februarie 2010, Victor Ponta era votat de 856 de pesedişti, iar fostul prezidenţiabil al social-democraţilor, Mircea Geoană de 781.

Pe 11 octombrie 2015, PSD se întoarce la moravurile comuniste: are un candidat unic, Liviu Dragnea, care vrea să fie plebiscitat de cinci sute de mii de membri", a scris Cristian Preda pe contul său de Facebook.

În acest context, europarlamentarul susţine că, din perspectiva democratică, Liviu Dragnea este mult mai rău decât Mircea Geoană şi Victor Ponta.

"Da, se poate şi mai rău decât Ponta. Regret că PNL a îmbrăţişat teza contrară, lăsând să se înţeleagă că ar putea colabora cu baronul de Teleorman.", a adăugat Cristian Preda.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne