Poveşti din Suceava: O stradă asfaltată şi înălţată cu peste un metru în faţa curţilor oamenilor

Strada Mihail Sadoveanu din Suceava, inaltata cu peste un metru, s-a transformat in zid in fata curtilor oamenilor.
Strada Mihail Sadoveanu din Suceava, inaltata cu peste un metru, s-a transformat in zid in fata curtilor oamenilor. (Screenshot Youtube)

O stradă proaspăt asfaltată din Suceava s-a transformat într-un adevărat zid în faţa curţilor oamenilor, după ce constructorul a înălţat-o pe alocuri cu mai bine de un metru, informează realitateadesuceava.net.

Locuitorii de pe strada Mihail Sadoveanu au fost nevoiţi să improvizeze scări la ieşirea din curtea casei pentru a putea ajunge pe carosabilul străzii cu pricina.

Mai mult decât atât, localnicii nu mai pot intra cu maşinile în curte, fiind nevoiţi să le lase în stradă.

Ieşirea din propria curte a devenit o adevărată încercare şi a existat chiar un caz în care un vârstnic s-a accidentat în timp ce încerca să escaladeze scările improvizate pentru a ajunge la stradă.

Primăria Suceava a fost sesizată, iar primarul Ion Lungu a declarat că se va încerca remedierea situaţiei, pe banii constructorului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne