Pop a găsit noi "vinovaţi": Misterioşi funcţionari care ar fi dezinformat în privinţa manualelor

Responsabili pentru problema manualelor sunt "unii funcţionari" care l-ar fi dezinformat pe fostul ministru al Educaţiei, Pavel Năstase, susţine pesedistul Liviu Pop, care promite represalii.
Liviu Pop
Liviu Pop (Facebook)

Funcţionarii din MEN care l-au dezinformat pe fostul ministru Pavel Năstase în privinţa manualelor şcolare vor fi detaşaţi de la 1 septembrie, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, actualul şef de la Educaţie, Liviu Pop.

"Din păcate, am plecat de la Minister şi unii funcţionari l-au dezinformat pe ministrul Pavel Năstase, funcţionari care de la 1 septembrie nu vor mai fi în Ministerul Educaţiei, o să îi detaşăm în altă parte. Se putea în martie să se ia o decizie prin care copiii să nu fie afectaţi.

Vor fi detaşaţi sau li se va accepta detaşarea anumitor angajaţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale care au dezinformat cabinetul ministrului după ce am plecat eu din funcţia de secretar de stat", a declarat Liviu Pop, citat de Agerpres.

Ministrul PSD al Educaţiei nu a făcut însă cunoscute numele celor care vor fi detaşaţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne