Ponta: Sună zi de zi toţi pesediştii dacă nu vrea să vină în Guvernul PSD. Ne vor pe toţi!

Cei din jurul lui Liviu Dragnea vin cu tot felul de propuneri pentru liderii Pro-România, însă el nu e de vânzare, susţine Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică, la Congresul Pro-România, că atât el, cât şi fostul ministru Sorin Cîmpeanu au fost sunaţi de membri PSD pentru a li propune diverse funcţii în Guvernul PSD-ALDE. Actualul lider al Pro-România a mai precizat că a refuzat propunerile social-democraţilor.

„Pe Sorin Cîmpeanu îl sună zi de zi toţi pesediştii dacă nu vrea să vină în Guvernul PSD. Ne vor pe toţi. Am primit şi eu o groază de propuneri. Să ne întâlnim să ne împăcăm, să ne vedem, să discutăm. Dl Dragnea a constatat că majoritatea oamenilor politici pot fi cumpăraţi cu o funcţie. Ce nu a înţeles e că nouă, celor de la Pro România, nu are ce să ne ofere şi că nu suntem de vânzare”, a declarat Victor Ponta.

„Eu vorbesc de cei din jurul dnului Dragnea care umblă peste tot, de la nivelul de Pro România până la nivelul de consilieri generali cu tot felul de propuneri. Ce să-mi dea, un contract cu Tel Drum, o funcţie de ministru? Le-am spus că au greşit destinaţia”, a adăugat Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne