Ponta: Serviciile de informaţii, şi DNA, cunosc totul despre Tel Drum de foarte mulţi ani

Intrat în război pe faţă cu Liviu Dragnea, Ponta povesteşte că acesta i-ar fi cerut pe vremuri să transfere lacul Belina la CJ Teleorman şi că serviciile şi DNA ştiu de mult despre Tel Drum, însă nu au făcut nimic ani de zile.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu)

Serviciile de informaţii şi DNA ar fi ştiut în toţi aceşti ani "totul despre Tel Drum" însă l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea, a susţinut fostul premier Victor Potna, într-un interviu publicat vineri de Hotnews.

"Serviciile de informaţii, şi DNA, cunosc totul despre Tel Drum de foarte mulţi ani. Unde a fost protecţia sau poate nu-i nimic ilegal, habar nu am. Dar de ce nimeni nu a făcut nimic în aceşti ani, e o întrebare la care eu nu am răspuns, nu stiu dacă îl aveţi dvs. Dar e clar că e o protecţie, totuşi", a susţinut Ponta, în interviul acordat Hotnews.

De asemenea, fostul premier a mai declarat că Liviu Dragnea i-a cerut - pe când era vicepremier - să treacă lacul Belina de la Apele Române la Consiliul Judeţean Teleorman, şi a afirmat că a semnat hotărârea de guvern fără să ştie că lacul va ajunge la celebra Tel Drum.

Ponta a adăugat că actualul lider al PSD l-a invitat ulterior de mai multe ori pe lacul Belina, unde a fost la pescuit şi fostul premier Sorin Grindeanu şi a susţinut că n-a ştiut că locul e al lui Tel Drum, ci a crezut că este al lui Dragnea.

"Domnul Dragnea mi-a cerut, a făcut de altfel hârtia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac (Belina n.r.) la Consiliul Judeţean Teleorman.(...) M-am şi enervat după aceea, şi am vorbit şi cu Sorin Grindeanu, şi i-am zis, Sorin, tu ştii unde te duci? Nici eu nu am ştiut unde mă duc. Cum poate să ne pună în situaţia asta, să mergem în locuri ale lui Tel Drum? (...) Am fost destui oameni invitaţi acolo fără să ştim că era proprietatea Tel Drum, am aflat de la dvs de la presă acest lucru. (...) Eu am asumat că merg la o proprietate privată a domnului Dragnea, dacă ştiam că mă duc într-un loc al Tel Drum nu m-aş fi dus", a declarat Ponta.

Interviul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne