Ponta rămâne fidel PSD. Pleacă doar dacă-l cere "o echipă mai mare"

Victor Ponta
Victor Ponta (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Victor Ponta infirmă, pe Facebook, scenariul migrării sale de la PSD-ul controlat de Dragnea la vreun alt partid, eventual mai primitor.

"De dimineaţa Antena 3 mă tot transferă la alt Partid / am văzut că ieri m-a transferat RTV / şi acum citesc la un mare "analizator" că de fapt mă mut la Iohannis!

Evident că doar nu o să strice ştirea şi să mă întrebe şi pe mine dacă e adevărat sau nu!

Aşa că o să explic pe înţelesul microbiştilor - eu la altă echipă din ţară nu mă prea tentează un transfer / dar dacă am o ofertă de la o echipă mare din Europa care joacă şi în Champions League nu zic nu / să vedem cât cere PSD la transfer ( că doar nu mă dau aşa liber de contract)!", scrie Ponta pe pagina sa de socializare.

Anunţul vine în contextul în care fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta, Mirel Palada, cât şi finul fostului premier, deputatul PSD Marius Manolache au migrat la partidul condus de Bogdan Diaconu, PRU.

La rândul său, Diaconu a admis că şi-l doreşte pe Victor Ponta în partidul său şi ar fi dispus chiar să-i cedeze şi şefia formaţiunii.

"Colegi vor continua să vină în PRU. Ni-l dorim pe Victor Ponta şi îl aşteptăm să vină în PRU. E cel mai bun premier de la I.C. Brătianu încoace pe care l-a avut România. Când Victor Ponta va veni la PRU, partidul va depăşi 15% în sondaje. Sunt convins că o să avem succes împreună. Nu m-ar deranja dacă ar veni şi ar prelua funcţia de preşedinte al partidului.

Vor mai urma parlamentari şi vom face grup parlamentar.”, a spus Bogdan Diaconu, citat de stiripesurse.ro, la Antena 3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne