Ponta: PSD şi-a legalizat drogurile? Rovana îşi lasă şi mustaţă dacă îi spune Dragnea că o pune în vreo funcţie

Victor Ponta
Victor Ponta (Florin Chirilă/Epoch Times)

Liderul Pro România, Victor Ponta, a lansat nişte remarci usturătoare, într-o conferinţă de presă în Gorj, la adresa foştilor săi colegi de partid de la PSD, Liviu Dragnea şi Rovana Plumb.

„Rovana trăieşte în ţara lui Dragnea şi vrea să plece la Bruxelles. Rovana cred că trebuie să îşi lase mustaţă şi cred că îşi lasă, dacă îi spune că o pune într-o funcţie, îşi lasă mustaţă Rovana sigur, imediat”, a declarat Ponta, citat de G4media.ro, făcând referire la declaraţiile fostei sale colege potrivit cărora "PSD are cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani datorită unui lider cu viziune, un om care-şi iubeşte ţara, ţara lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD".

Referitor la chestiunea „tentativelor de asasinat” de care ar fi fost vizaţi mai mulţi lideri PSD, liderul Pro România a făcut o remarcă acidă:

„Cred că şi-au legalizat drogurile, sincer, pentru ca să spui… L-am auzit pe Dragnea care a spus că satele din România sunt mai frumoase decât satele din Germania sau din Franţa, ceea ce dacă nu iei droguri nu poţi să spui. Adică şi minciuna are o limită, de la care începe nebunia. Nu sunt mai frumoase, din multe motive. Uită-te la drumuri, uită-te la cum arată spitalul, la cum arată şcolile. Nu poţi să te compari, nu asta era ideea. Ideea era să modernizezi. Dna Plumb zice că trăim în ţara lui Dragnea. Eu nici măcar judeţul Teleorman nu cred că e ţara lui Dragnea. Mai departe, sigur, toate celelalte declaraţii cu criminalii, cu europenii care ne otrăvesc legumele… Din păcate discursul liderilor PSD a ajuns sub cel al PRM (…) Rovana trăieşte în ţara lui Dragnea şi vrea să plece la Bruxelles. Rovana cred că trebuie să îşi lase mustaţă şi cred că îşi lasă, dacă îi spune că o pune într-o funcţie, îşi lasă mustaţă Rovana sigur, imediat”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne