Ponta: PSD, confiscat de Cartelul de la Teldrum. Nota de plată va veni din partea milioanelor care ne-au votat

Cât credeţi că va lua PSD la următoarele alegeri din 2020 sub conducerea lui Dragnea şi a "Cartelului de la Teldrum", întreabă fostul premier Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PSD a fost confiscat de "Cartelul de la TelDrum" condus de Liviu Dragnea, iar nota de plată o să vină, cu siguranţă, tocmai din partea milioanelor de oameni cinstiţi şi de bună-credinţă care au votat acest partid iar acum îşi văd votul batjocorit fără ruşine, a acuzat sâmbătă seară, pe pagina sa de socializare, fostul premier Victor Ponta.

"În mai puţin de o lună au plecat de la guvernare, în urma alegerilor, Partidele Social Democrate din Germania, Austria şi azi Cehia! Asta după ce, tot în 2017, Partidul Socialist din Franţa a obţinut cel mai mic scor electoral din istorie, iar cel din Spania a rămas în Opoziţie! Îmi amintesc cu plăcere că, în 2014, am avut mesajele video de susţinere pentru PSD din partea a 10 Premieri din Europa, azi PSD Dragnea are doar un mesaj de colaborare de la Viktor Orban din Ungaria - restul e tăcere! PSD Cehia (care a câştigat alegerile din 2013 şi a condus Guvernul prin Primul Ministru Bohuslav Sobotka) a primit azi la alegeri doar 7,85% din voturi! PSD România sub conducerea lui Dragnea şi a 'Cartelului de la Teldrum' cât credeţi că va lua la următoarele alegeri din 2020?", a scris Ponta.

Fostul premier a remarcat că promisiunile prezentate de PSD în campania electorală (creşterea pensiilor, a salariilor, scutirile de impozite pentru medici, Fondul Suveran de Investiţii, lupta cu abuzurile din Justiţie, etc etc) au fost înlocuite cu taxa pe gospodărie, TVA split, taxa de solidaritate, contribuţiile trecute la angajat, taxarea contractelor part-time etc.

Mai mult, Ponta susţine că PSD a fost obligat să îşi dea jos propriul Guvern 'Grindeanu' (a spus Dragnea că e 'omul Sistemului') ca să îl înlocuiască cu Guvernul 'Tudose' (despre care tot Dragnea spune acum că e tot al 'Sistemului'). Între timp, în Executiv "au apărut toţi baronii, secretarele şi valeţii de la Teldrum, după ce toţi oamenii competenţi au fost înlăturaţi că sunt "oamenii lui Ponta".

"Ca om care am făcut politică doar în PSD (de unde am fost dat afară de PD-istul Dragnea) nu pot decât să regret profund ceea ce se întâmplă azi cu cei care mi-au fost colegi şi prieteni timp de 15 ani / o să mă consider mereu mândru şi recunoscător pentru toate momentele trăite împreună / acum însă PSD a fost confiscat de 'Cartelul de la Teldrum' şi nota de plată o să vină, cu siguranţă, tocmai din partea acelor milioane de oameni cinstiţi şi de bună-credinţă care au votat PSD chiar şi în 2016 şi acum îşi văd votul batjocorit fără ruşine!", a conchis Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne