Ponta le bate obrazul pesediştilor: Aţi auzit de la Badea că Dăncilă e "IMBECILA PLANETEI" şi tăceţi din gură!

Victor Ponta (Pro România),
Victor Ponta (Pro România), (Florin Chirilă/Epoch Times)

Liderul Pro România, Victor Ponta, îşi îndeamnă foştii colegi de la PSD să iasă din tăcere şi să se revolte faţă de ieşirea avută de Mircea Badea, realizator Antena 3, faţă de premierul Viorica Dăncilă.

„Stimaţi pesedişti !

1. de doi ani aţi tăcut din gură auzind că Victor Ponta - (Prim Ministrul şi Preşedintele TSD şi PSD alături de care aţi fost 17 ani) este un securist, trădător şi sorosist! Ştiaţi că este o minciună dar aţi tăcut!

2. De peste doi ani aţi tăcut auzind că Sorin Grindeanu (Prim Ministru PSD şi colegul vostru timp de 20 de ani) este un securist, trădător şi sorosist! Ştiaţi că este o minciună - dar aţi tăcut!

3. De peste un an aţi tăcut auzind că Mihai Tudose (Prim Ministru PSD şi colegul vostru de peste 20 de ani) este trădător, securist şi sorosist ! Ştiaţi că este o minciună - dar aţi tăcut!

4. De peste 6 luni aţi tăcut auzind despre Corina Creţu (Comisar European social democrat şi membră PSD din 2016) că este o trădătoare, securistă şi sorosistă! Ştiaţi că este o minciună - dar aţi tăcut!

5. De azi aţi auzit că Viorica Dăncilă (Prim Ministrul dvs şi colega de 20 de ani) este IMBECILA PLANETEI - şi tăceţi din gură!
Vă mai întrebaţi de ce nu vă mai respectă alţii? Dacă voi nu mai aveţi pic de respect pentru cei care v-au fost alături, pic de curaj să luaţi atitudine?”, a scris Ponta pe reţeaua de socializare.

Totul a pornit de la faptul că premierul Viorica Dăncilă, aflată în vizită la Bacău, a declarat presei că se va prezenta la vot duminică, 26 mai, şi va vota atât la alegerile parlamentare cât şi la referendum, adăugând că „sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei”.

Declaraţia Vioricăi Dăncilă pare să vină în contradicţie cu „linia partidului”, care a făcut eforturi să prezinte referendumul drept inutil, o iniţiativă personală a preşedintelui Iohannis, cu conotaţii strict electorale.

Intenţia anunţată a premierului de participare la referendum a fost urmată de o reacţie dură din partea lui Mircea Badea, care a scris, pe Facebook, că „Imbecila planetei va participa la cvorumul hitleristului cretin".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne