Ponta: Ioan Rus va prelua Transporturile de la Şova. Este un mesaj pentru Ardeal

Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta (Epoch Times România)

În contextul în care ministrul Transporturilor Dan Şova şi-a dat marţi demisia, premierul Victor Ponta a anunţat că îl va propune pe Ioan Rus pentru a ocupa postul acestuia, declarându-se totodată "foarte mulţumit" de activitatea lui Şova, care va deveni purtător de cuvânt al PSD.

„Îl voi propune pe Ioan Rus ministru al Transporturilor. Am fost mulţumit de activitatea lui Şova la Transporturi, dar vrea să se implice în campanie, va fi purtătorul de cuvânt al PSD. După noiembrie, poate reveni ca membru al Cabinetului. Ce-l recomandă pe Rus: experienţa profesională şi politică, apoi vreau să dau un mesaj foarte clar pentru zona Ardealului. Transilvania şi Ardealul trebuie să primească asigurarea că toate proiectele de infrastructură începute vor fi duse la bun sfârşit”, a declarat premierul Ponta.

Întrebat despre o eventuală remaniere, acesta a negat această posibilitate.

Amintim că ministrul Transporturilor, Dan Şova, şi-a anunţat marţi, în mod oficial, intenţia de a demisiona din fruntea ministerului pe care îl conduce, pentru a se dedica 100%, campaniei electorale a PSD pentru preşedinţia ţării.

Dan Şova, ale cărui iniţiative de demitere a managementului unor marilor companii de stat precum CFR Marfă, Tarom etc. ar fi fost, conform lui Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, unul dintre motivele pentru care delegaţia FMI a plecat din România fără un raport de evaluare a acordului, a afirmat că unicul motiv al demisiei sale este dorinţa de a fi "în prima linie a bătăliei pentru preşedinţia României".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne