Ponta, după victoria lui Timmermans: O veste bună! Se pare că olandezii nu se uită la Antena 3

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a arătat mulţumit, vineri, de victoria la alegerile interne din Olanda a partidului lui Frans Timmermans – Partij van de Arbeid, parte a Partidului Socialiştilor Europeni. În acest context, Victor Ponta a opinat: „Se pare că olandezii nu se uită la Antena 3”, referindu-se la campania dusă de PSD în ultimul timp împotriva prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans.

„Alegerile Europarlamentare încep cu veşti foarte bune pentru social democraţii pro europeni ( inclusiv pentru ProRomânia) - şi cu veşti proaste pentru iresponsabilii demagogi şi ridicoli care s-au cocoţat în fruntea PSD! Social Democraţii lui Frans Timmermans au câştigat Alegerile din Olanda (se pare că olandezii nu se uită la Antena3 şi nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb - din acest motiv sunt atât de săraci şi satele lor olandeze arată mult mai rău decât satele din Teleorman). La Antena3 spuneau că Timmermans nu face pragul - după care ziceau la fel despre ProRomânia! Duminică o să aibă din nou “dreptate” - ca la Timmermans”, a scris fostul social-democrat pe pagina sa de socializare.

Cu acest prilej, Victor Ponta a făcut referire şi la clipul electoral pe care Codrin Stefanescu l-a publicat pe pagina sa de Facebook, în care doi copii cântau un cântec cu mesaj electoral în care PSD era bun iar „Timmermans” era „cel rău”.

„Noul cântec comunisto-fascist despre PSD şi ce rău este “Timmerman” a ajuns în presa europeană - prin promovarea făcută de Codrin (Bufonul lui Vadim - devenit recent bufonul lui Dragnea dar şi Secretar General al PSD)”, a mai adăugat Ponta.

În final, liderul Pro România afirmă că „europarlamentarii ProRomânia vor merge la Bruxelles în Grupul Social-Democrat - în locul zănaticilor antieuropeni de pe lista lui Dragnea”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne