Ponta: "Dragnea speră să îi iasă blatul şi să fie achitat. Dacă nu, va arunca ţara în aer!"

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu)

Dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, va primi o condamnare pe 21 iunie, "va arunca ţara în aer", a susţinut miercuri, în Parlament, fostul premier Victor Ponta.

"Dragnea speră să îi iasă blatul şi să fie achitat. Dacă nu, dacă va fi condamnat, pregătiţi-vă de ce e mai rău. Va arunca ţara în aer", a declarat Victor Ponta, citat de Hotnews, la Parlament.

Ulterior, Ponta a luat cuvântul în şedinţa plen, pentru a se lansa în declaraţii ironice. Mai exact, i-a mulţumit preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, că "după patru mandate de deputat şi unul de prim-ministru" a ajuns "în sfârşit la comisia de abuzuri".

"Promit că mă voi ocupa mai departe de abuzurile dvs", i s-a s-a adresat Ponta lui Liviu Dragnea.

Reamintim că magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie urmau să pronunţe pe 8 iunie sentinţa în dosarul Bombonica, în care este inculpat Liviu Dragnea. Adică exact în ajunul mitingului anti stat paralel. Sentinţa a fost însă amânată pentu 21 iunie a.c.

DNA a solicitat până la 7 ani şi 6 luni de detenţie, dar şi anularea suspendării pedepsei din dosarul Referendumului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne