Ponta: Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi şi Coldea, la tenis, la pârlitul porcului, la pescuit...

Ideea că Dragnea luptă contra sistemului e doar o minciună, la fel ca programul de guvernare, susţine Ponta, potrivit căruia liderul PSD a avut numeroase întâlniri în timpul liber cu Kovesi şi Coldea.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Afirmaţiile lui Liviu Dragnea despre lupta sa cu sistemul sunt doar nişte mizerii, a susţinut Victor Ponta, joi seara, la B1 TV, acuzându-l pe liderul PSD că a avut grijă să discute cu Laura Kovesi şi Florian Coldea la cafele, la tenis şi.... la pârlitul porcului! Fostul premier a mai opinat că Dragnea şi Kovesi au ajuns chiar să se şantajeze reciproc.

”Întâi a spus că n-a văzut-o pe Kovesi niciodată, apoi a spus că s-au văzut la întâlniri oficiale, la vila K2 - deşi nu ştiu cât de oficiale sunt întâlnirile de acolo. Dacă ţine morţiş, îi aduc aminte şi de întâlnirile neoficiale. Eu n-am răspuns atacului decât pentru a arăta că asta cu ”Dragnea care luptă contra sistemului” e doar o minciună, la fel ca programul de guvernare, care cică e lapte şi miere”, a declarat Ponta, pentru B1 TV.

De asemenea, Ponta a mai susţinut că Dragnea are un reflex de a minţi.

”Mizeriile astea cu ”sistemul” vin de la omul care s-a întâlnit cu Kovesi şi Coldea, la tenis, la cafea, la pârlitul porcului, la pescuit, la lucruri care-i fac plăcere domnului Dragnea. Nu înţeleg de ce minte în public! Are un reflex de a minţi. Dacă-l întrebaţi ”te cheamă Dragnea?”, el o să răspundă ”nu” şi dacă îi arătaţi buletinul, el spune ”da, dar staţi că mă cheamă Dragnea, dar...”, a mai susţinut fostul premier.

Ponta a precizat că Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi şi Coldea la Crăciunul din 2013 şi că ”e sinistră povestea”.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne