Ponta: Dragnea este controlat de grupuri de interese externe! Gazul din Marea Neagră, Hidroelectrica, toate vor ajunge în mâini private

Lupta lui Dragnea cu statul paralel e aşa, o găselniţă. De fapt, liderul PSD este prins de un grup de interese din afară, oameni care îi plătesc probabil vizitele externe, consultanţii etc.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Liviu Dragnea este controlat de grupuri de interese externe, din Israel şi Ungaria şi probabil Rusia, care vor să facă bani în România, susţine fostul premier Victor Ponta într-un interviu acordat stiripesurse.ro. Potrivit lui Ponta, în rest, lupta lui Dragnea cu statul paralel, mult clamată în politica din România, nu este altceva decât o "găselniţă".

Fostul premier a mai susţinut că fluxul este Israel-Budapesta-Moscova, cu centrul la Liviu Dragnea iar în momentul în care o să se facă Fondul Suveran de Investiţii - proiect de suflet al liderului PSD - gazul din Marea Neagră, Hidroelectrica, Aeroportul Bucureşti, Transgaz, toate vor trece în mâini private, şi nu în mâini româneşti.

"E o găselniţă. Dragnea e prins acum de o maşinărie, de un grup de interese şi din afară. E prins de un grup de oameni care vor să facă bani în România. Să semnezi că tot gazul din Marea Neagră îl dai la două firme ungureşti, care sunt de fapt Israel-Budapesta

Banii aceia îl susţin pe el, ca el să dea bani mai departe. Hidro, Transgaz, toate vor trece la fonduri private şi nu investiţii româneşti. Veţi vedea fonduri de investiţii Israel-Ungaria-Rusia. (...) Iar asta numai Dragnea poate să o facă", a declarat Ponta.

Întrebat despre informările primite de la SRI, Ponta a răspuns că "au existat oameni care în acei ani m-au ajutat cu informaţii pentru o guvernare bună".

"Şeful meu de cabinet suna la cabinetul la Maior şi spunea "Vreau să-l pun pe Iosif Buble ministru al Sănătăţii”. Şi îţi spuneau „Are atâţia ani, se cunoaşte cu oamenii ăştia de afaceri, are sau nu dosar”. Dar acolo nu îmi spunea „numiţi-l pe Buble sau nu”.

Eu am numit sute, cred că 6000 în total, de secretari de stat, la agenţii. Eu habar nu aveam cine sunt că venea Dragnea cu ei. În general nu mă băgam, îl lăsam pe el. El aşa îşi susţine puterea, cu numiri.

Nu ştiam cine sunt şi ceream de la SRI. Eu sper că doamna Dăncilă să facă asta azi pentru că altfel iese o catastrofă: ne vom trezi că avem miniştri sau secretari pedofili, alcoolici", a declarat Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne