Ponta: Dragnea a luat în folosinţă exclusivă vile ale Preşedinţiei şi Prim-Ministrului

Liviu Dragnea ar putea să-i lase din nou pe "amărăştenii" din Teleorman să prindă peşte la Belina, căci a luat în folosinţă personală mai multe vile, la Neptun, Scroviştea şi în Deltă, susţine Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Tel Drum ar putea returna lacul Belina către Guvern, căci Liviu Dragnea a avut grijă să ia în folosinţă personală şi exclusivă atât Vila de la Neptun a Prim-Ministrului cât şi Vila de la Scroviştea a Preşedinţiei şi Complexul Uzlina din Delta Dunării al RAPPS, susţine, pe Facebook, fostul premier Victor Ponta.

În postarea sa, fostul premier îl acuză pe Dragnea şi de faptul că a minţit când a susţinut că l-ar fi turnat la DNA în dosarul Belina.

"Acum Dosarul “Belina” este la Parlament şi lucrurile sunt definitiv lămurite - NU EXISTA DENUNTURI IN DOSAR - şi eu şi Cazanciuc şi ceilalţi am fost chemaţi şi audiaţi în calitate de martor deoarece am semnat respectivele hotărâri de guvern.

Dragnea a minţit din nou - no news!

O întrebare de bun simţ pentru toţi cei care anul trecut au votat ca şi mine pentru PSD - la ce a folosit acea minciună ordinară propagată de Liviu Dragnea şi oamenii lui din presă conform căreia aş fi făcut eu denunţ?!? În niciun caz PSD!

În stilul clasic “Pablo Escobar” Liviu Dragnea nu s-a obosit să spună dacă a luat pentru el şi Teldrum respectivul Lac - ci doar să afle dacă au fost denunţători sau spioni! Hăi mai Liviu - Lacul Belina l-a luat Soros ca să crească ROBOR-ul în el / tu doar pescuiai acolo!

Ps - cred că acum Lacul Belina poate fi returnat de Teldrum către Guvern / Liviu Dragnea a avut grijă să ia în folosinţă personală şi exclusivă Vila de la Neptun a Prim Ministrului, Vila de la Scroviştea a Preşedinţiei şi Complexul Uzlina din Delta Dunării al RAPPS - deci poate să îi lase din nou pe amărăştenii din Teleorman să prindă şi ei un peşte la Belina", scrie, pe Facebook, Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne