Ponta, copilot pe un avion F16. MRU îl ironizează pe „micul Putin”

Pamflet
Pamflet (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta, cunoscut pasionat al raliurilor, participă joi la exerciţiul româno-american „Dacian Viper 2014”, la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii, unde a avut ocazia să se urce la borul unui avion militar F16 în calitate de copilot.

În cadrul exerciţiului militar comun piloţii români s-au antrenat cu avioane de vânătoare americane F-16, în timp ce americanii au zburat cu MiG 21 LancerR, aeronavele din dotarea Forţelor Aeriene Române. Directorului exerciţiului, Adrian Motorca, a precizat că vor fi executate simulări de interceptare şi de luptă aeriană. La eveniment a fost prezent şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a comentat evenimentul: „Premierul Plastilină se visează un mic Putin. Specialist în cascadorii mediatice, ultima aventură a celui care s-a trezit Prim-ministru din greşeală e să zboare cu avioanele militare ale misiunii americane. Totul nu e decât o mistificare a agendei publice cu scopul de a ne distrage atenţia de la problemele zilei. În loc să se explice pentru traficul de influenţă care se petrecea în biroul său, Premierul Plastilină îşi confecţionează un nou hobby, zborul supersonic”.

Ungureanu făcea referire la scandalul stenogramelor din care reieşea că preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a făcut trafic de influenţă chiar în cabinetul premierului Victor Ponta din Palatul Victoria.

„E clar că până în decembrie vom avea parte de tot mai multe exerciţii de imagine tot mai trăsnite. S-a pozat cu Ianukovici, a fugit din ţară de câteva ori, pilotează maşini şi joacă baschet. Face de toate, face orice, mai puţin să guverneze. Viaţa Prim-ministrului e o mostră de cancan ieftin într-o ţară şubrezită de politici economice iresponsabile şi de o guvernare al cărei scop e distrugerea justiţiei. Mai rămâne să facă o vizită la Grădina Zoologică şi să se pozeze cu tigrii sedaţi”, a precizat MRU.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne