Ponta cere anchetarea lui Iohannis. PNL: Patriarhul Minciunii se chinuie să primească atenţia publicului

În timp ce Victor Ponta cere anchetarea lui Iohannis pentru conflict de interese, după ce a propus ambasador "un bun prieten de familie", liberalii îl acuză pe fostul premier că încearcă să recâştige puterea în PSD lansând acuzaţii fantastice la adresa preşedintelui.
Victor Ponta vs Klaus Iohannis
Victor Ponta vs Klaus Iohannis (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Deci acum, dacă suntem toţi egali în România şi dacă se respectă ceea ce s-a întâmplat în cazul altora urmează ca DNA să ceară începerea urmăririi penale împotriva lui Klaus Iohannis pentru conflict de interese, scrie fostul premier Victor Ponta pe reţeaua de socializare, făcând trimitere la o ştire din care reiese că şeful statului a propus ambasador "un bun prieten de familie".

„Tinerii frumoşi şi liberi care au cerut "un alt fel de politică" vor ieşi diseară în stradă să ceară demisia Preşedintelui vinovat. (aşa cum fac în aceste zile în Brazilia, Franţa etc.) Cu ocazia demisiei, Dl. Iohannis va fi cercetat penal şi pentru fals şi uz de fals, fapte comise în vederea obţinerii în mod fraudulos a unei case în Sibiu, aşa cum a stabilit deja prin hotărâre definitivă Curtea de Apel Braşov.

Şi sigur va fi solicitat de către ANAF să restituie suma de 600 milioane încasată fără drept ca şi chirie pentru casa obţinută în mod fraudulos. Eu cred că România este un stat de drept în care toţi suntem egali în faţa legii şi răspundem pentru faptele noastre - sau NU?!”, a adăugat Victor Ponta.

Liberalii au luat foc

„Fostului premier Victor Ponta i-au mai rămas doar drumurile la Parchet şi Tribunal, imunitatea păstrată politic în Parlament şi libertatea de a confecţiona acuzaţii virtuale. Este, probabil, singurul lucru care îl mai fericeşte pe cel care va rămâne în istoria României drept 'Patriarhul Minciunii' şi care se chinuie zilele acestea să mai primească într-un fel sau altul atenţia publicului.

Este reprobabilă, însă, încercarea lui Victor Ponta de a recâştiga puterea în PSD folosindu-se de numele preşedintelui Klaus Iohannis, pentru a le dovedi colegilor de partid că îl poate înlocui pe Liviu Dragnea. Nu mare ne-ar fi surprinderea să constatăm că Victor Ponta aşteaptă, cu un interes meschin, pronunţarea sentinţei în cazul actualului lider al PSD”, a transmis PNL.

În opinia libralilor un lucru este bun câştigat în România şi este cel mai de preţ în acest moment: lupta împotriva corupţiei. În acest demers, justiţia s-a dovedit „fără scrupule şi fără preferinţe politice, fapt care oricât de dureros ar fi pentru unii sau pentru alţii este de salutat”.

„Corupţia este un cancer, iar singurul său leac este aplicarea legii — de care Victor Ponta a fugit ascunzându-se în spatele imunităţii. Pe de altă parte, disperarea fostului premier ne dă încredere că adevărul se va afla curând şi egalitatea în faţa legii îl va privi pe deplin şi pe Victor Ponta ca pe orice alt cetăţean.

În cele din urmă poate va înţelege şi Victor Ponta că justiţia nu se face la comandă şi că nu mai poate fi supusă trocului, ca în urmă cu câţiva ani. (...) Înainte de a lansa acuzaţii fantastice în spaţiul public pe care şi le-ar dori adevărate din frustrarea sa politică, să citească actele normative în vigoare”, au mai precizat liberalii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne