Ponta ar putea s-o susţină pe Dăncilă în cursa pentru Cotroceni. În anumite condiţii...

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Victor Ponta, fost premier PSD şi în prezent lider al Pro România, afirmă că formaţiunea pe care o conduce ar putea susţine candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale, însă în anumite condiţii.

Potrivit lui Ponta, condiţia pentru orice discuţie de susţinere a candidatului PSD este restructurarea solidă a guvernului, cu maxim 20 de miniştri, şi apoi continuarea procesului în jos, pe schimbarea administraţiei publice, relatează Realitatea TV.

"Am băut o cafea (cu Dăncilă - n.r), m-a căutat, mi-a spus că ar dori să aibă sprijinul ProRomânia, o să ne mai gândim. I-am spus, Viorica e ok cu prezidenţialele, dar ai grijă că tot guvernul stă pe o bombă, ai terminat banii, ai distrus ce aveai prin casă, te împrumuţi, îi minţi pe primari; eu pot să spun cât de gravă e problema.

(...) Aveţi o problemă cu guvernul, cu miniştrii, OUG 114 nu aţi abrogat-o, cu banii pentru pensii nu; soluţia este o restructurare integrală a guvernului, şi apoi te duci în jos pe schimbarea administraţiei publice; un alt guvern, maxim 20 de miniştri, restructurare solidă", a explicat Ponta la postul TV citat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne