Ponta anunţă vremuri grele pentru stânga politică din România: "Winter is coming!"

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, este de părere că vor veni vremuri grele pentru mişcarea politică de stânga din România, după ce liberalii s-au hotărât să susţină candidatura lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei.

Într-un mesaj publicat vineri dimineaţă pe Facebook, Ponta acuză că „Marcel Ciolacu şi majoritatea PSD” sunt ţinuţi „prizonieri” de “‘conservele’ securiste şi liberale” ce nu permit o coalizare a stângii care să învingă „PNL-ul şi pe Iohannis cu orice preţ”.

„I-am avertizat pe cei din PSD că, luptând pentru alegeri de primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene dintr-un singur tur ( cum a luptat PDL în 2011) , riscă să aibă soarta PDL din 2012 !!! Evident că nu m-au ascultat - şi evident că o să îi coste enorm ! Miopia politică se plăteşte!

Era clar că , pe modelul USL 2012, Dreapta va susţine candidaţi unici în cele mai importante bătălii , indiferent de orgolii şi interese de Partid - sloganul unificator va fi “Să învingem PSD cu orice preţ” ( cum în 2012 trebuia să îl învingem pe Băsescu şi PDL cu orice preţ)!

Este acum clar că, din păcate, “conservele” securiste şi liberale îl ţin pe Marcel Ciolacu şi majoritatea PSD prizonieri şi distrug orice tentativă logică de coalizare a Stângii ( care trebuia să recunoască şi să promoveze ideea “uniţi să învingem PNL şi pe Iohannis cu orice preţ”)! Misiunea celor care s-au “descoperit” votând în Noiembrie Guvernul PNL Orban după care au fost “teleghidaţi” la PSD direct la masa lui Ciolacu era limpede pentru orice om raţional!

În faţa celei mai grave crize din istorie privind sănătatea publică, a unei crize economice şi sociale care ar putea să fie mai gravă decât în 2010 şi a unei ţări vândute la bucată către “patronii” lui Orban, Costache sau Voiculescu- noi ne ducem cu viteză spre prăpastie!

Winter is coming - dar noi suntem ProRomânia - şi ţinem doar cu România!

https://m.adevărul.ro/…/cum-dat-nicuşor-dan-şah-…/index.html”, a scris liderul Pro România, pe pagina sa de socializare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne