Ponta, ameninţat de soţie: "Mi-a spus să mă mut dacă fac campanie"

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, joi, pentru ziarul Libertatea, că se teme de campania pentru alegerile locale din cauza riscului de infecţie cu noul coronavirus. Ponta a mai susţinut că se gândeşte că ar putea lua virusul şi l-ar transmite familiei. Totodată, fostul premier a mai opinat că alegerile locale din 27 septembrie vor fi "cele mai inutile" deoarece "se vor confirma în funcţie" aproape 3.000 de primari.

"Îmi e frică să merg în campanie. Îmi este frică să nu iau virusul şi apoi să îl dau familiei. S-ar putea ca în această campanie liderii politici să devină un factor de răspândire. Daciana mi-a spus să mă mut dacă fac campanie", a declarat liderul Pro România.

De asemenea, fostul premier a mai acuzat că cea mai mare greşeală a guvernului actual a fost că „tot ce au făcut a fost cu gândul la alegeri”.

„Când un guvern se gândeşte în criză la voturi greşeşte. Şi eu am greşit în 2014, dar nu era criză”, a declarat Ponta, care s-a întrebat totodată dacă alegerile locale se vor organiza în siguranţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne