"Poliţistul pedofil" decorat în 2012 de preşedintele ţării. La propunerea ministrului Ioan Rus

Poliţistului acuzat de mai multe agresiuni sexuale i-a fost acordat în 2012 ordinul "Bărbăţie şi Credinţă", la propunerea ministrului de Interne, Ioan Rus. Tot în 2012 pedofilul ar fi violat o fetiţă de 7 ani.
Pedofilul din lift
Pedofilul din lift (Poliţia Română)

Eugen Stan, poliţistul cunoscut opiniei publice ca "pedofilul din lift", a fost decorat în 2012, de către preşedintele Traian Băsescu, cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă”, susţine preşedintele Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, Florin Vîlnei. Decorarea, pentru participarea la deszăpezire, a fost făcută la propunerea ministrului de Interne Ioan Rus .

Decretul a fost semnat de Traian Băsescu pe 5 iulie 2012, cu câteva zile înainte ca acesta să fie suspendat din funcţia de preşedinte de către Parlament.

Comentând informaţia, fostul preşedinte Traian Băsescu a explicat pentru Mediafax că un preşedinte nu cere niciodată dosare, listele venind de la minister.

”Niciodată un preşedinte nu cere dosare. Vin liste de la ministere pentru decoraţii. Sunt pur şi simplu nişte liste. Aţi găsit vinovatul acum... preşedintele României”, a declarat pentru Mediafax Traian Băsescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne