Poliţişti atacaţi cu toporul în Bucureşti. S-au tras focuri de armă

(Digi24)

Mai mulţi poliţişti au fost atacaţi luni seara cu toporul, atunci când au încercat să oprească un scandal într-o familie din Sectorul 2.

Potrivit sindicatului poliţiştilor Europol, un apel disperat la 112 a anunţat un scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, îi teroriza pe membrii familiei prin comportamentul agresiv.

Prima patrulă de pe raza Secţiei 7 Poliţie care a ajuns la faţa locului a fost atacată de bărbat şi a solicitat sprijin. La faţa locului s-a deplasat o echipă a Serviciului de Acţiuni Speciale (S.A.S) împreună cu un negociator.

Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei pe care îi folosea ca paravan şi ameninţa că le va face rău dacă va interveni poliţia.

Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viaţa persoanelor, poliţiştii au pătruns în curte pentru imobilizarea agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor.

Atacul a fost violent, cu intenţia clară de a-i lovi în cap pe poliţişti, motiv pentru care s-au executat mai multe focuri de armă neletală asupra agresorului. Acesta a fost împuşcat în mâna cu care ţinea toporul, nu înainte ca acesta să rănească uşor un coleg, informează Europol.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne