Poliţişti arestaţi după ce au cerut mită unui şofer

Agenţi de circulaţie rutieră
Agenţi de circulaţie rutieră (Epoch Times România)

Doi poliţişti au fost arestaţi după un flagrant de luare de mită. Cei doi au fost prinşi după ce şoferul căruia îi ceruseră mită a apelat linia Telverde Anticorupţie a Direcţiei Generale Anticorupţie, relatează digi24.ro.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie, joi, un echipaj format din doi poliţişti de la Poliţia Mangalia a oprit un autoturism condus de un şofer care comisese o contravenţie la regimul rutier. Cei doi i-au solicitat şoferului o sumă de bani, pentru a nu lua măsurile legale faţă de acesta.

Surpriză însă! Şoferul a apelat linia Telverde Anticorupţie a Direcţiei Generale Anticorupţie – 0800.806.806, iar ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Constanţa, au organizat prinderea în flagrant a celor doi poliţişti, imediat după ce aceştia au primit banii solicitaţi.

Acţiunea de prindere a fost organizată în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic, se arată în comunicat.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne