Poliţistă locală găseşte 1.700 de lei uitaţi în fanta unui bancomat

Poliţiştii locali nu sunt cel mai bine plătiţi bugetari. Cu toate acestea, o poliţistă din Hunedoara nu s-a lăcomit la banii găsiţi într-un bancomat, ci a preferat să facă ce ţine de ea pentru ca aceştia să fie restituiţi păgubaşului.
(Captură Foto)

Destui oameni s-ar bucura dacă ar găsi întâmplător o sumă mare de bani şi i-ar băga în buzunar fără să stea prea mult pe gânduri. Nu acesta a fost cazul poliţistei locale Gabriela Aurora Varzăre, din Hunedoara, care, găsind 1.700 de lei uitaţi în fanta unui bancomat, i-a predat la Poliţie în speranţa că păgubitul îşi va da seama că-i lipsesc din cont şi va cere ajutor.

Potrivit Agerpres, poliţista locală Gabriela a observat banii după ce a sesizat că din zona bancomatului, amplasat pe un perete exterior al primăriei din localitate, se auzea un sunet specific. Femeia a mers să verifice locul, constatând că în fanta aparatului se află un teanc de bancnote de 50 de lei.

"După ce a verificat zona, nu a observat nicio persoană care ar fi putut uita banii în bancomat, motiv pentru care a ridicat banii şi i-a numărat. A constatat că este vorba despre 34 de bancnote a câte 50 de lei, însumând în total 1.700 de lei. În bancomatul amplasat în partea exterioară a clădirii primăriei nu se aflau nici cardul bancar şi nici vreo chitanţă care să ajute la identificarea persoanei care i-a uitat acolo", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Elena Iancău.

Banii au fost predaţi Poliţiei municipiului Hunedoara.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne