Poliţia din Satu Mare a descoperit un cal într-o garsonieră la etajul 4 [VIDEO]

Un cal a fost gasit in bucataria unei garsoniere de la etajul 4 al unui bloc din Satu Mare.
Un cal a fost gasit in bucataria unei garsoniere de la etajul 4 al unui bloc din Satu Mare. (Screenshot)

Deranjaţi de zgomotul unei petreceri date de unul dintre vecini, câţiva cetăţeni sătmăreni au sesizat poliţia, spunând că la casa cu pricina se află şi un cal.

Ajunşi la faţa locului, oamenii de ordine nu au găsit calul, dar cei prezenţi au declarat că fusese dus într-un bloc.

Până la urmă, animalul a fost găsit într-un loc ce a avut darul de a lăsa poliţiştii muţi de uimire: în bucătăria unei garsoniere situate la etajul 4 al unui imobil.

„Calul a urcat pe scări. Proprietarul, Lucian D., a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei pentru tulburarea liniştii locatarilor, iar calul a fost dus la o rudă a bărbatului dintr-un sat din apropierea oraşului Satu Mare. Proprietarul ar fi vrut să facă animalul cadou cumnatului său”, a spus Sergiu Blaga, directorul adjunct al Poliţiei Locale Satu Mare, citat de Mediafax.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style