PNL şi USR, moţiune simplă pe tema infrastructurii de transport

Moţiunea simplă iniţiată de parlamentarii PNL şi USR pe tema infrastructurii de transport a fost depusă la Camera Deputaţilor.
Raluca Turcan (prim-vicepreşedintele PNL),
Raluca Turcan (prim-vicepreşedintele PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a anunţat depunerea moţiunii simple intitulate "Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD. Deziluzie, demagogie şi descurajare".

"Este o moţiune simplă îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, şi ca reacţie la un management defectuos, lipsit de profesionalism, extrem de politizat, care a marcat în Ministerul Transporturilor cel puţin două recorduri. Unul este legat de rectificarea bugetară când aproape jumătate din fondurile alocate Ministerului Transporturilor au fost tăiate. De asemenea, al doilea record este legat de blocarea unor proiecte mari de infrastructură, cum sunt autostrada Sibiu - Piteşti, Autostrada Transilvania sau Târgu Mureş - Iaşi - Ungheni, care sunt compromise şi cu termene de finalizate complet depăşite", a declarat marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis că moţiunea va fi dezbătută marţea viitoare de plenul forului, urmând ca votul final să fie dat miercuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne