PNL nu renunţă la ideea moţiunii de cenzură. Blaga îl laudă pe Oprea

Vasile Blaga
Vasile Blaga (Eugen Horoiu \ Epoch Times România)

PNL nu a renunţat la ideea de a depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, copreşedintele liberalilor, Vasile Blaga, lăsând să se înţeleagă că ar fi posibilă o guvernare PNL în tandem cu partidul lui Gabriel Oprea, relatează B1 TV.

Potrivit sursei citate, Blaga a anunţat că moţiunea de cenzură va fi depusă în această sesiune parlamentară: ”La momentul potrivit vom depune moţiune de cenzură. Păi până în sărbători se termină sesiunea, nu putem să depunem o moţiune decât una pe sesiune”, a declarat Vasile Blaga.

În acest context, Blaga s-a lansat în laude la adresa lui Gabriel Oprea care, reamintim, deşi aflat încă la guvernarea alături de PSD, a început să-şi prezinte partidul ca pe unul independent, care apără interesul naţional şi care-l susţine pe preşedintele ţării, Klaus Iohannis:

”Preşedintele României va chema partidele la consultări. Şi am tot fost întrebat ce-i cu UNPR ul. Blaga se înţelege cu Oprea. Lucruri de genul ăsta. Sigur, am din marele Partid Naţional Liberal o experienţă mai mare decât din vechiul PNL al colaborării cu domnul Oprea şi UNPR-ul. Să nu uităm, UNPR-ul a susţinut guvernul Boc şi Ungureanu. Au fost corecţi , au fost cinstiţi, nu a căzut Guvernul Boc şi Ungureanu din cauza lor”, a declarat Blaga.

Potrivit stiripesurse.ro, Vasile Blaga a mai declarat că, personal, şi-ar dori un guvern minoritar, dar nu exclude colaborarea cu UNPR, având experienta 'colaborării' cu Gabriel Oprea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne