PNL Baia de Aramă trece in corpore la PMP şi o susţine pe Elena Udrea

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

Organizaţia PNL din oraşul Baia de Aramă (Mehedinţi), condusă de consilierul local Cosmin Bobic, a trecut in corpore la PMP.

Printr-un comunicat de presă semnat de Bobic şi publicat de ziuadeconstanta.ro, membrii PNL Baia de Aramă şi-au declarat susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea pentru funcţia de preşedinte al ţării.

"Candidatura Elenei Udrea la Preşedinţia României generează emulaţie şi atrage din ce în ce mai mulţi membri şi susţinători către Partidul Mişcarea Populară", scrie Bobic, care relatează că marţi, când a aflat de decizia acesteia de a candida la Preşedinţie, a vorbit cu toţi colegii săi şi au luat decizia de a se alătura Partidului Mişcarea Populară şi de a o susţine pe Udrea în campania electorală din această toamnă.

"Niciunul dintre noi nu a uitat proiectele pe care le-a derulat în Baia de Aramă şi în judeţul Mehedinţi în mandatul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului. S-au reabilitat drumuri şi şcoli, s-au introdus reţele de apă şi canal, dar s-a investit şi în infrastructura de turism. În total, în mandatul Elenei Udrea, au venit în judeţ peste 120 de milioane de euro" scrie Bobic, care acuză că, de când a venit Ponta prim-ministru, "judeţul a fost văduvit de fonduri şi multe din proiectele începute nici măcar nu au fost continuate"

"Trecerea PNL Baia de Aramă la PMP este deopotrivă un semn de încredere în succesul candidaturii Elenei Udrea, dar şi de respingere a intenţiei lui Klaus Iohannis de a deveni viitorul şef al statului.", mai scrie Bobic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne