“Pneumonia” s-a întors: Hillary Clinton anulează un eveniment în California

Problema “episoadelor de sănătate” continuă să o urmărească pe Hillary Clinton, aceasta fiind nevoită să anuleze un alt eveniment de campanie din cauza “pneumoniei”. În 9 septembrie 2016, în timp ce participa la un eveniment comemorativ, Clinton a trebuit să fie transportată pe braţe într-o dubă.
Hillary Clinton.
Hillary Clinton. (Captură Foto)

Candidata democrată la alegerile prezidenţiale americane Hillary Clinton a anulat din nou un eveniment în California ca urmare a stării sănătăţii. Membrii campaniei lui Clinton susţin că este tratată pentru “pneumonie”. Aceasta este a treia oară – după lunea şi marţea de săptămâna trecută – când sănătatea candidatei democrate o scoate din circuitul campaniei prezidenţiale.

Întrebările legate de sănătatea lui Clinton s-au amplificat după ce fostul secretar de stat s-a prăbuşit la evenimentele ocazionate de cea de-a 15-a comemorare a victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001.

Duminică, Clinton a discutat puţin timp cu reporterii în avionul său de campanie, dorind să îi răspundă rivalului republican Donald Trump cu privire la comentariile sale de după atacurile teroriste din Minnesota, New Jersey şi New York. Criticii susţin că Hillary Clinton părea să fie puternic sedată, sau cel puţin extrem de obosită, ceea ce a declanşat hashtag-ul #ZombieHillary pe Twitter.

Un nou sondaj desfăşurat pentru Huffington Post a descoperit că doar 39% dintre americani consideră în prezent că Hillary Clinton se află într-o stare fizică suficient de bună pentru a ocupa funcţia de preşedinte al SUA în următorii patru ani. Conform sondajului, aproximativ 38% consideră că aceasta nu se află într-o stare fizică suficient de bună, iar 23% susţin că nu sunt siguri.

Rezultatele sondajului reprezintă o schimbare semnificativă a datelor înregistrate cu doar o săptămână în urmă, când acelaşi sondaj a descoperit că 52% dintre americani au considerat că Hillary Clinton se afla într-o stare fizică suficient de bună, 33% au considerat că nu avea o sănătate prea bună, iar 16% nu au fost siguri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe