Plouă cu dosare penale pentru protestatari! Acuzaţii de "incitare la violenţă" pe Facebook

Poliţia Română le-a deschis protestatarilor care au ieşit în stradă împotriva planurilor coaliţiei PSD-ALDE în domeniul justiţiei nu mai puţin de şapte dosare penale până acum pentru incitare la violenţă.
Poliţişti
Poliţişti (Epoch Times România)

Poliţiştii urmăresc mesajele postate pe Facebook în legătură cu protestele din ultima perioadă şi au deschis inclusiv dosare penale pentru şapte persoane care au scris pe reţeaua socială mesaje care ar incita la violenţă, relatează Digi24.

Omenii legii au început să monitorizeze postările de pe Facebook în care lumea este mobilizată să iasă în stradă, să se uite la ce scriu oamenii şi susţin că au descoperit mesaje care incită la violenţă, la ură şi la tulburarea ordinii publice în timpul manifestărilor împotriva modificării legilor justiţiei.

Aşadar, ei au făcut dosare penale pe numele a şapte oameni care au postat astfel de mesaje. Dacă vor fi găsite vinovate pentru instigare, aceste persoane riscă între 3 luni şi 3 ani de închisoare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne