Ploaia de la Roland Garros a învins-o pe Simona Halep

Simona Halep nu a avut puterea să reziste întreruperilor din partida din optimi cu Samantha Stosur şi a cedat în final cu 6-7, 3-6.
Tenismana română Simona Halep
Tenismana română Simona Halep (Roland Garros/facebook)

Partida dintre Simona Halep şi Samantha Stosur (locul 24 WTA), care a început duminică şi a fost întreruptă din cauza ploii la scorul de 5-3 în primul set pentru sportiva noastră, s-a reluat astăzi la Roland Garros, s-a întrerupt din nou, şi a fost finalizată în favoarea australiencei.

Simona a pierdut primul set cu 6-7, în tie-break Stosur câştigând la zero. În setul al doilea, Simona era condusă cu 3-2 când meciul a fost din nou oprit din cauza vremii nefavorabile.

Din cauza suspendării partidei, Simona şi-a întrerupt ritmul bun de duminică, când făcuse un prim set excelent şi era favorită la câştigarea partidei.

După reluarea partidei în jurul orei 16.30, ora României, Halep nu şi-a revenit, cedând pe serviciul adversarei şi apoi câştigând cu greu propriul serviciu, pentru 3-4. Stosur a făcut apoi 5-3 pe propriul serviciu şi a încheiat meciul cu un break lejer.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport