Pleşoianu: Pachetul General şi DNA, conduse de mercenari ai Statului Mafiot

Fostul preşedinte Traian Băsescu va ajunge acolo unde îi este locul în clipa în care Parchetul General şi DNA vor fi conduse de către procurori adevăraţi, a opinat pesedistul Liviu Pleşoianu, unul dintre cei mai vehemenţi critici ai lui Augustin Lazăr şi Laurei Codruţa Kovesi.
Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

Timp de 10 ani, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a fost condus de către un personaj care a reprezentat cea mai mare ameninţare la adresa ţării, fostul preşedinte Traian Băsescu, a acuzat deputatul PSD Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de socializare.

"Băsescu Traian va rămâne în istorie ca principal artizan al Noii Securităţi. Şi va ajunge acolo unde îi este locul în clipa în care Parchetul General şi DNA vor fi conduse de către procurori adevăraţi, iar nu de mercenari ai Statului Mafiot! Dincolo de activitatea Comisiei care trebuie să exercite controlul parlamentar asupra activităţii SRI, e absolut necesară o Comisie specială de Anchetă care să scoată la lumină întregul adevăr despre Noua Securitate", a declarat Liviu Pleşoianu.

În opinia pesedistului, în pragul Centenarului Marii Uniri avem datoria, faţă de poporul român, de a scoate la lumină toate mecanismele prin care România "a fost luată ostatică" timp de mai bine de un deceniu.

"Pentru că nu doar Serviciul Român de Informaţii al lui Coldea şi Maior au fost implicate. Mizeria e mult mai mare...", a subliniat Liviu Pleşoianu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne